Şimdi de 2018 YKS’ye Çalışmaya Başlıyoruzzzz!

ÖSYM ÇIKMIŞ SORULAR VE MEB TESTLERİNİ ÇÖZ, SEVİYENİ BELİRLE!!!

Artık önümüzde yeni bir sınav var. 2018  Üniversite  Sınavları için zaten çalışmaya başlamıştınız, aslında çok da değişmemekle birlikte YKS yine de farklı bir sınav artık tek bir sınavda tüm konulardan sorumlusunuz. Öncelikle kafanızdan tüm olumsuz düşünceleri atın ve hedefinizi belirleyin. ” Puanı çok yüksek ”, ” Benim temelim yok ” gibi cümleleri bilinç altınıza yerleştirmeyin.

Çalışmaya başlamadan önce kendinize bir kaynak belirleyin, ve sınav müfredatına göre hangi durumdasınız onu mutlaka ölçün.

Çünkü ilerde ne kadar fazla net yapabildiğinizi ölçmenize yardımcı olacak.

Mutlaka çıkmış soruları çözün, çünkü her sene soruların diğer sınavın sorularına çok benzediğini unutmayın!

Ve en büyük hatamız, çıkmis sorular bir daha çıkmaz diye düşünüp, bi kenara atmak. Atmayın.

Her türlü soru çeşidini görün, çözün. İşin aslına bakarsak bi kitapta çözülmemiş soru bırakmayın, mutlaka öğretmeninize yapamadım demekten çekinmeyin. Anlamadığınız tüm soruları sorun, utanmayın.

Takip edeceğiniz yolu ve yöntemi belirlemek için en başta nerede durduğunuzu bilmeniz gerekir. Tıpkı haritalardan adres bulmaya çalıştığımız zaman bize her şeyden önce şimdiki konumumuzu sorduğu gibi. Bulunduğunuz yeri mutlaka bilin, ne kadar biliyorum diye kendinize sorun, çekinmeyin.

Mutlaka bi ders çalışma çizelgeniz olsun,

Bulunduğunuz düzeyi belirledikten sonra “dogrutercihler” ekibi olarak youtube kanalımızda çalışma programları ve stratejileri konusunda hazırlayacağımız videolarla destek olmaya devam edeceğiz.

İyi çalışmalar…